Iskanje

Na vrh

Obujte jih zdaj in tudi kasneje: obujte se za noč čarovnic

Noč čarovnic je za vogalom, kar pomeni, da je čas za razmislek kakšen kostum bomo oblekle in katere čevlje izbrati. Najtežji del izbire kostuma je odločitev koliko denarja bomo porabile ter ali bomo par obule tudi kasneje. Za vas smo pripravili nekaj idej katere čevlje izbrati, ki jih boste nosile tudi skozi vso leto.

 

Oblecite se v hudička

Klasičen kostum hudiča sestavlja črn outfit. Oblecite črne pajkice in črn top ter obujte visoke črne škornje s peto, ki jih po ugodni ceni najdete v naši spletni trgovini. Ali izberete rdečo barvo ter izstopajte iz množice.

 

 

 

 

 

Postanite čarovnica

Eden izmed najpogostejših kostumov za noč čarovnic je zagotovo klasična čarovnica. V svoji omari poiščite črno krilo in dodajte črn top ter ga skombinirajte z dodatki, ki so vam pri srcu. Seveda ne pozabite na metlo. Pri tem kostumu lahko kombinirate kakršnekoli čevlje. Predlagamo, da izberete črne ali sive gležnarje s peto ali visoke škornje.

 

 

 

 

Prelevite se v mumijo

Kostum mumije lahko doma izdela vsak. Preprosto izberite svetla oblačila, po možnosti bela, ter vzemite tekstilni povoj. Povoj ovijte okoli telesa, rok, nog ter tudi glave. Obujte udobne, svetle superge ali superge s peto v katerih boste lahko plesale vso noč.

 

 

 

 

 

Si želite postati morilec

Oblecite se po volji, uporabite raztrgana stara oblačila, ki vam jih ni žal. Poškropite jih z rdečo barvo, dodajte kovinske zaponke ali verižice ter se podajte na avanturo. Za piko na i obujte nizke škornje z neti, ki bodo poudarili vaš videz.

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Bele superge X13-YD156-10T
Bele superge X13-YD156-10T
Ocenila: Veronika
Ocena: 
Zelo lepi

Zgledajo uredi

Srebrni sandali MS10032G
Srebrni sandali MS10032G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo zadovoljna!

Hvala za tako lepe sandale.

Rdeči sandali LL750S
Rdeči sandali LL750S
Ocenila: M.Kovač
Ocena: 
Ok

Udobni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.