Iskanje

Na vrh

Obujte jih zdaj in tudi kasneje: obujte se za noč čarovnic

Noč čarovnic je za vogalom, kar pomeni, da je čas za razmislek kakšen kostum bomo oblekle in katere čevlje izbrati. Najtežji del izbire kostuma je odločitev koliko denarja bomo porabile ter ali bomo par obule tudi kasneje. Za vas smo pripravili nekaj idej katere čevlje izbrati, ki jih boste nosile tudi skozi vso leto.

 

Oblecite se v hudička

Klasičen kostum hudiča sestavlja črn outfit. Oblecite črne pajkice in črn top ter obujte visoke črne škornje s peto, ki jih po ugodni ceni najdete v naši spletni trgovini. Ali izberete rdečo barvo ter izstopajte iz množice.

 

 

 

 

 

Postanite čarovnica

Eden izmed najpogostejših kostumov za noč čarovnic je zagotovo klasična čarovnica. V svoji omari poiščite črno krilo in dodajte črn top ter ga skombinirajte z dodatki, ki so vam pri srcu. Seveda ne pozabite na metlo. Pri tem kostumu lahko kombinirate kakršnekoli čevlje. Predlagamo, da izberete črne ali sive gležnarje s peto ali visoke škornje.

 

 

 

 

Prelevite se v mumijo

Kostum mumije lahko doma izdela vsak. Preprosto izberite svetla oblačila, po možnosti bela, ter vzemite tekstilni povoj. Povoj ovijte okoli telesa, rok, nog ter tudi glave. Obujte udobne, svetle superge ali superge s peto v katerih boste lahko plesale vso noč.

 

 

 

 

 

Si želite postati morilec

Oblecite se po volji, uporabite raztrgana stara oblačila, ki vam jih ni žal. Poškropite jih z rdečo barvo, dodajte kovinske zaponke ali verižice ter se podajte na avanturo. Za piko na i obujte nizke škornje z neti, ki bodo poudarili vaš videz.

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Črne superge s peto QH1451G
Črne superge s peto QH1451G
Ocenila: Branka
Ocena: 
Udobno, mehko

Vse (dvoje superge, gležnarje in čevlje-roza petke), udobno nosim. Vse 1A! Pogrešam čevlje št. 35 , saj bi v tem primeru še več naročala. Roza čevlji so sicer št. 36

Bele superge AD-221S
Bele superge AD-221S
Ocenila: Samanta
Ocena: 
Enkratni

Lepi in udobni, primerni tudi za široko novo z visokim nartom

Roza superge LR2833G
Roza superge LR2833G
Ocenila: Aleksandra
Ocena: 
Super udobni

Res so dobri lepi in udobni pa se poceni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.