Iskanje

Na vrh

Akcije in Razprodaje

 

 Kupujte cenejđo žensko obutev.

 

 

POLETNA RAZPRODAJA

Razprodaja se prične 11.07.2016 in traja do odprodaje zalog, oziroma do 31.08.2016. Več kot 1/4 vseh artiklov v spletni trgovini je na dan razprodaje znižana za 40% ali več. V času razprodaje so prav tako možne menjave ali vračila izdelkov, kljub znižani ceni. Cena artikla velja od trenutka spremembe v spletni trgovini.

 

POPUST V VIŠINI 5% - Prijava na E-Novičke

Ob prijavi na E-Novičke boste na e-naslov prejeli kodo, ki jo lahko vpišete v košarici ob naslednjem nakupu v spletni trgovini. Popust v višini 5% bo odštet od cene brez DDV od končnega zneska vrednosti izdelkov.

 

ODPRODAJA ZIMSKE OBUTVE

Odprodaja se nanaša na izključno zimsko obutev iz kategorije »Škornji«, znižana obutev je označena z besedo »AKCIJA« in s staro ter novo, znižano ceno. Akcija velja od 11.1.2016 oziroma objave znižanih cen, do odprodaje zalog znižanih modelov ali 1.3.2016. 

 

KODE IN KUPONI

Kode za popust, ki jih prejmete preko E-novičk, naše Facebook strani ali drugih kanalov, lahko uporabite do datuma, ki je naveden ob posredovanem kuponu. Popust ni združljiv z drugimi ugodnostmi, kar pomeni da lahko uporabite le en popust na naročilo. Označeni popust velja na neto ceno brez DDV in je obračunan na blagajni spletne trgovine. Kode za kupon veljajo določen čas, v kolikor je koda neveljavna je akcija potekla. 

  

ARTIKLI V AKCIJI

Znižanje artiklov v ostalih kategorijah označenih z besedo »Akcija« velja do trenutka spremembe cen, ki so trenutno objavljene v spletni trgovini OBUTA Mačka. 

 

Obrazložitev nekaterih izrazov in sloganov. 

Spletna trgovina OBUTA Mačka redno primerja cene in svojo ponudbo s primerljivimi ponudniki. Primerjava se izvede preko največjega slovenskega spletnega primerjalnika cen vsaj en krat na šest mesecev, kolikor približno traja sezona enega ali več tipov obutve. Na osnovi primerjane ponudbe se lahko na spletu in v spletni trgovini pojavijo oglasi, ki vsebujejo besedne zveze kot so: "100% najboljše cene", "velika ponudba in super cene",  "odlične cene in 100% najboljša ponudba" in podobni. Tovrstna sporočila, v kolikor so objavljena, temeljijo na osnovi merljivih primerjav med ponudbo v spletni trgovini OBUTA Mačka ter ponudbo primerljivih ponudnikov. Izrazi, ki se lahko uporabljajo v oglaševalske namene, kot so "100% najboljši" in podobni se nanašajo na naziv Spletni trgovec leta 2015 v kategoriji Oblačila in obutev na izboru STL leta 2016, več o nazivu si lahko preberete v našem blogu.