Iskanje

Na vrh

Akcije in Razprodaje

 

 Kupujte cenejšo žensko obutev in oblačila.

 

 

 

Popust v višini -5% s prijavo na E-novičke

Ob prijavi na E-novičke boste na e-naslov prejeli kodo, ki jo lahko vpišete v košarici ob naslednjem nakupu v spletni trgovini. Popust v višini 5% bo odštet od cene brez DDV od končnega zneska vrednosti izdelkov.

 

Zimska razprodaja 2018

Zimska razprodaja velja za sezonske artikle, ki je označena z oznako "Akcija" in traja od trenutka objave razprodaje 4.1. do 4.2.2018, oziroma do odprodaje zalog. V trenutku objave razprodaje je znižanih vsaj 1/4 artiklov za -30% ali več. Zaloge so omejene.

  

Kode in kuponi

Kode za popust, ki jih prejmete prek E-novičk, naše Facebook strani ali drugih kanalov, lahko uporabite do datuma, ki je naveden ob posredovanem kuponu. Popust ni združljiv z drugimi ugodnostmi, kar pomeni, da lahko uporabite le en popust na naročilo. Popust velja na maloprodajno ceno artikla in je obračunan na blagajni spletne trgovine. Kode za kupon veljajo določen čas, če je koda neveljavna, je akcija potekla. 

  

Akcija brezplačne dostave

Brezplačna dostava traja od trenutka objave akcije do trenutka prekinitve oz. ko je objava umaknjena z naslovnice. Akcija, ki je oznanjena na naslovnici spletne trgovine, je prav tako razvidna na blagajni, kjer se poštnina ne obračuna, ampak je označena s ceno 0,00 EUR.

 

Obrazložitev pojmov in sloganov

Izrazi, ki se lahko uporabljajo v oglaševalske namene, kot so "100% najboljši" in podobni, se nanašajo na naziv Spletni trgovec leta v kategoriji oblačila in obutev na izboru STL leta 2016. Več o nazivu si lahko preberete v našem blogu. Spletna trgovina OBUTA Mačka je leta 2016 osvojila tudi naziv WEBsi, Spletni prvaki leta 2016, prvo mesto v kategoriji Spletne trgovine.