Iskanje

Na vrh

Akcije in Razprodaje

 

 Kupujte cenejđo žensko obutev.

 

 

 

Popust v višini 5% - Prijava na E-Novičke

Ob prijavi na E-Novičke boste na e-naslov prejeli kodo, ki jo lahko vpišete v košarici ob naslednjem nakupu v spletni trgovini. Popust v višini 5% bo odštet od cene brez DDV od končnega zneska vrednosti izdelkov.

 

Kode in kuponi

Kode za popust, ki jih prejmete preko E-novičk, naše Facebook strani ali drugih kanalov, lahko uporabite do datuma, ki je naveden ob posredovanem kuponu. Popust ni združljiv z drugimi ugodnostmi, kar pomeni da lahko uporabite le en popust na naročilo. Popust velja na maloprodajno ceno artikla in je obračunan na blagajni spletne trgovine. Kode za kupon veljajo določen čas, v kolikor je koda neveljavna je akcija potekla. 

  

Artikli v akciji

Znižanje artiklov v ostalih kategorijah označenih z oznako "popust" velja do trenutka spremembe cen, ki so trenutno objavljene v spletni trgovini OBUTA Mačka. 

 

Akcija brezplačne dostave

Brezplačna dostava traja od trenutka objave akcije do trenutka prekinitve, oziroma ko je objava umaknjena iz naslovnice. Akcija, ki je oznanjena na naslovnici spletne trgovine, je prav tako razvidna na blagajni, kjer se poštnina ne obračuna, ampak je označena z ceno 0,00 EUR.

 

Obrazložitev nekaterih pojmov in sloganov.

Spletna trgovina OBUTA Mačka redno primerja cene in svojo ponudbo s primerljivimi ponudniki. Primerjava se izvede preko največjega slovenskega spletnega primerjalnika cen vsaj en krat na šest mesecev, kolikor približno traja sezona enega ali več tipov obutve. Na osnovi primerjane ponudbe se lahko na spletu in v spletni trgovini pojavijo oglasi, ki vsebujejo besedne zveze kot so: "100% najboljše cene", "velika ponudba in super cene",  "odlične cene in 100% najboljša ponudba" in podobni. Tovrstna sporočila, v kolikor so objavljena v reklamne namene, temeljijo na osnovi merljivih primerjav med ponudbo v spletni trgovini OBUTA Mačka ter ponudbo primerljivih ponudnikov preko spletnega primerjalnika cen Ceneje.si. Izrazi, ki se lahko uporabljajo v oglaševalske namene, kot so "100% najboljši" in podobni se nanašajo na naziv Spletni trgovec leta 2016 v kategoriji Oblačila in obutev na izboru STL leta 2016, več o nazivu si lahko preberete v našem blogu. Spletna trgovina je leta 2016 osvojila tudi naziv WEBsi, Spletni prvaki leta 2016 v kategoriji Spletne trgovine.