Iskanje

Na vrh

Akcije in Razprodaje

 

 Kupujte cenejđo žensko obutev.

 

 

 

Popust v višini 5 % - prijava na E-novičke

Ob prijavi na E-novičke boste na e-naslov prejeli kodo, ki jo lahko vpišete v košarici ob naslednjem nakupu v spletni trgovini. Popust v višini 5 % bo odštet od cene brez DDV od končnega zneska vrednosti izdelkov.

 

Kode in kuponi

Kode za popust, ki jih prejmete prek E-novičk, naše Facebook strani ali drugih kanalov, lahko uporabite do datuma, ki je naveden ob posredovanem kuponu. Popust ni združljiv z drugimi ugodnostmi, kar pomeni, da lahko uporabite le en popust na naročilo. Popust velja na maloprodajno ceno izdelka in je obračunan na blagajni spletne trgovine. Kode za kupon veljajo določen čas, če je koda neveljavna, je akcija potekla. 

  

Poletna razprodaja 2017

Znižanje izdelkov označenih z oznako "Akcija" velja od trenutka spremembe cen oziroma pričetka poletne razprodaje označenih artiklov na dan 18.7.2017 do odprodaje zalog oziroma najkasneje 15.8.2017. Na dan pričetka razprodaje, ki velja za vse označene izdelke v spletni trgovini je bilo znižano vsaj 1/4 artiklov za -40% ali več. Odstotki znižanja so navedeni ob vsakem artiklu. 

 

 

Sandali in Superge 9,99 EUR

 

Na dan 2.8. so znižani vsi modeli obutve v kategorijah Sandali in Superge, in sicer na enotno ceno 9,99 EUR. Akcija velja kot dodatno znižanje med poletno razprodajo, cene pa so veljavne do odprodaje zalog znižanih modelov.

 

Akcija brezplačne dostave

Brezplačna dostava traja od trenutka objave akcije do trenutka prekinitve oz. ko je objava umaknjena z naslovnice. Akcija, ki je oznanjena na naslovnici spletne trgovine, je prav tako razvidna na blagajni, kjer se poštnina ne obračuna, ampak je označena s ceno 0,00 EUR.

 

Obrazložitev nekaterih pojmov in sloganov

Spletna trgovina OBUTA Mačka redno primerja cene in svojo ponudbo s primerljivimi ponudniki. Primerjava se izvede prek največjega slovenskega spletnega primerjalnika cen vsaj enkrat na šest mesecev, kolikor približno traja sezona enega ali več tipov obutve. Na podlagi primerjane ponudbe se lahko na spletu in v spletni trgovini pojavijo oglasi, ki vsebujejo besedne zveze, kot so "100% najboljše cene", "velika ponudba in super cene", "odlične cene in 100% najboljša ponudba" ipd. Taka sporočila, če so objavljena v reklamne namene, temeljijo na podlagi merljivih primerjav med ponudbo v spletni trgovini OBUTA Mačka ter ponudbo primerljivih ponudnikov prek spletnega primerjalnika cen Ceneje.si. Izrazi, ki se lahko uporabljajo v oglaševalske namene, kot so "100% najboljši" in podobni, se nanašajo na naziv Spletni trgovec leta 2016 v kategoriji oblačila in obutev na izboru STL leta 2016. Več o nazivu si lahko preberete v našem blogu. Spletna trgovina je leta 2016 osvojila tudi naziv WEBsi, Spletni prvaki leta 2016, v kategoriji Spletne trgovine.