Iskanje

Na vrh

Pomoč pri nakupu

Video predstavitev poteka nakupa v spletni trgovini ObutaMačka.si

 


 

Ko ste izbrali izdelek, ki ga želite naročiti, je potrebno izbrati tudi velikost izdelka. V kolikor kupujete obutev, se bodo v izbirniku velikosti (na sliki) pojavile le velikosti, ki so trenutno na zalogi.

Po izbiri velikosti lahko spremenite tudi število parov, ki jih želite naročiti v tej velikosti, ali pa pustite privzeto nastavitev v kolikor želite naročiti le en par/izdelek. Ko nakupujete izdelke, ki na voljo nimajo izbire velikosti, kot na primer torbice, izbira velikosti ni potrebna.

 Pomoč pri nakupu obutve.

Ko ste izbrali vašo velikost ali število izdelkov pritisnite gumb »V KOŠARICO«. Na ta način boste izbrani izdelek dodali v košarico, katero si lahko kadarkoli ogledate v zgornjem desnem kotu spletne trgovine tako, da se z miško sprehodite čez napis »KOŠARICA«

Za tem lahko nadaljujete svoje nakupovanje in v košarico dodate poljubno število izdelkov. Ko ste pripravljeni na nakup preglejte svojo košarico in pritisnite na gumb »BLAGAJNA«.

 Pomoč pri nakupu škornjev.

Ko se nahajate v košarici, lahko enostavno pregledate kateri izdelki se v njej nahajajo. V kolikor ste prepoznali da ste med naročanjem storili napako lahko izbiro izdelkov enostavno popravite v košarici. S kliki na označene gumbe na spodnji sliki lahko enostavno dodajate ali odvzemate količino določenega artikla ali pa s klikom na x (označen desno) artikl v celoti odstranite iz košarice. V primeru spreminjanja količine artikla, potrdite svojo izbiro s klikom na gumb "osveži količine". V kolikor želite košarico popolnoma isprazniti, lahko to storite s klikom na gumb "izpraznite košarico".

Pomoč pri nakupu obutve v spletni trgovini z žensko obutvijo.

Na blagajni je za uspešen zaključek nakupa potrebno izpolniti podatke za dostavo, izbrati način plačila ter način dostave. V prvem koraku »Podatki računa« izpolnite polja, ki so označena kot obvezna, telefonsko številko pa vstavite po želji. V kolikor želite, da paket pošljemo na drug naslov, odkljukajte »Dostava na drug naslov« in vstavite podatke.

Za zaključek naročila je potrebno še izbrati način plačila v tretjem koraku. V kolikor izberete način plačila s sistemom PayPal, boste preusmerjeni na drugo varno stran, kjer vpišete potrebne podatke opravite plačilo.

Ko ste izpolnili vse podatke in prišli do postavke »Pregled naročila« je potrebno za oddajo naročila pritisniti na gumb »Zaključi naročilo«

 Pomoč pri spletnem nakupu obutve.

V kolikor ste pred oddajo naročila prepoznali, da ste storili napako in bi jo želeli popraviti lahko to enostavno storite. V kolikor gre za napačni vnos podatkov, jih primerno popravite v za to namenjenih poljih. V kolikor ste želeli naročiti drug izdelek ali velikost, se lahko vrnete na prejšnji korak s klikom na spodaj označen gumb "uredi artikel", ali s klikom na gumb, ki vas po popeljal korak nazaj v vašem brskljalniku. Ko se boste znašli ponovno v košarici lahko izdelke, ki jih želite naročiti poljubno dodajate in odstranjujete kot je opisano zgoraj. V kolikor boste katerega izmed obveznih podatkov pozabili vpisati, ali pa boste vaš e-naslov zapisali napačno, vas bo sistem z obarvanim poljem v rdečo barvo opozoril samodejno.

Pomoč pri nakupu ženske obutve.

V kolikor ste naročilo oddali pravilno boste zagledali sledečo stran, ki vas obvešča, da je vaše naročilo bilo uspešno oddano.

 Spletni nakup ženske obutve.

V kolikor ste izbrali način plačila po predračunu, boste na tej strani našli tudi podatke o plačilu, vendar bodo le ti prav tako poslani na vaš e-naslov, ki ste ga posredovali ob oddaji naročila.