Iskanje

Na vrh

Zamenjava ali vračilo izdelka

V primeru menjave ali vračila izdelka prosimo, da izdelek skupaj z računom pošljite v  pripadajoči embalaži na naš naslov:

DUKATO d.o.o,
P.E. Vilenska 12
2312 Orehova vas

Izdelek pošljite z navadno pošto (ne-priporočeno) in BREZ ODKUPNINE, saj pošiljk z odkupnino žal ne sprejemamo.K PAKETU (v embalažo) PRILOŽITE RAČUN ALI LIST PAPIRJA S PODATKI:

  • Kdo je pošiljatelj paketa;
  • zakaj ga pošiljate: ali gre za menjavo, vračilo ali reklamacijo;
  • številko naročila na katerega se menjava, vračilo ali reklamacija nanaša;
  • vaše želje po menjavi  (za drugo številko / izdelek) ali vračilu kupnine;
  • vaš TRR, kamor vam bomo v kolikor tako zelite povrnili znesek kupnine v primeru, da menjave nimamo na zalogi oziroma, če se odločite za vračilo kupnine.

 

Predlagamo, da paket pošljete kot navadno pisemsko pošiljko, saj je tako poštnina najcenejša. V primeru menjave ali vračila namreč poštnino povratnega paketa plačate sami, med tem ko je ponovna dostava paketa brezplačna. Prosimo tudi, da embalažo ustrezno zaščitite, da se med dostavo ne poškoduje. Vse dodatne informacije lahko preberete tudi v splošnih pogojih poslovanja ali nas kontaktirate na  info@obutamacka.si.


Izdelki nimajo garancije proizvajalca, v kolikor pa menite, da v vašem primeru gre za reklamacijo prosimo, da preverite Splošne pogoje poslovanja in nas v skladu z njimi o tem najprej obvestite na info@obutamacka.si.