Iskanje

Na vrh

Kaj obleči z rdečimi čevlji?

Rdeča barva je barva ljubezni, strasti in energije. Vsaka ženska bi morala imeti v svoji garderobi vsaj en par rdečih čevljev.  Ampak za mnoge rdeča barva čevljev predstavlja problem kaj zraven njih obleči. Zato smo za vas predstavili 6 načinov kaj nositi z njimi.

 

 

  1. Bel outfit

Kombinacija bele barve z rdečo ne bo nikoli razočarala, za to brez skrbi oblecite belo obleko, pajac ali hlače z rdečimi čevlji. Tako boste izgledale mladostno in živahno. Če menite, da je rdeča barva za vas premočna, lahko izberete tudi bordo rdeč odtenek.

 

  1. Črn outfit

Kadar se odločimo za ves črn outfit moramo paziti, da ne izgledamo dolgočasno in to si pomagamo, da izberemo zraven bodisi črne obleke ali pajaca barve petke. In rdeča barva je prava za to.

 

  1. Rdeči čevlji z modro obleko

Tako črna kot bela nista edini barvi, ki izgledata odlično s kombinacijo rdečih čevljev. Odlična kombinacija je tudi z modro barvo, najsibo obleka iz jeansa, hlačna ali preprosta obleka v različnih odtenkih modre.

 

  1. Rdeči čevlji z različnimi vzorci

Mnogi se izogibajo mešanju barvnih čevljev z barvnimi vzorci, vendar je veliko lažje, predvsem z rdečimi čevlji. Izberite tiskano obleko z rdečimi vzorci z nevtralno osnovo (kot je črna, bela ali siva) in oblecite skupaj z rdečimi čevlji. To je preprost stilski trik, ki ga lahko uporabite za vsako barvo čevljev.

 

  1. Rdeči čevlji s kavbojkami in belo srajco

Rdeči čevlji so odlični v kombinaciji kavbojk in bele srajce. Rdeči čevlji in jeans delujejo s katerim koli nevtralnim zgornjim delom čudovito, vendar boste z belo srajco izgledali še bolj šik. Takšen outfit je klasičen in ne gre iz mode. Primeren je za vse priložnosti.

 

  1. Črno-bel outfit

Če črna kot tudi bela barva izgledata dobro z rdečimi čevlji, bo kombinacija črno-bele izgledale še bolje.  Črno-bel videz je veliko bolj vizualno vabljiv kot samo črna ali bela barva. V kombinaciji odtenkov bodo vaši rdeči čevlji izstopali.

 

 

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Belo-srebrne nizke superge 568-3S
Belo-srebrne nizke superge 568-3S
Ocenila: Cvetka
Ocena: 
Superge so lepe in udobne

Zadovoljna sem s supergami.

Roza superge SH200-7G
Roza superge SH200-7G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Super

Lepi, zračni

Champagne superge s peto B161S
Champagne superge s peto B161S
Ocenila: Tatjana Levačič
Ocena: 
Čudovita

Prelepe so

Primerjava artiklov

Ni artiklov.