Iskanje

Na vrh

Kaj obuti in spakirati za poletne počitnice?

Obožujemo čevlje, vendar se pri odpravljanju na poletne počitnice zmeraj vprašamo kaj in koliko čevljev spakirati? Ženske imamo rade veliko izbiro čevljev, ki jih lahko kombiniramo na tisoč in eden način. Pregovor pravi manj je več. Ne samo, da zavzamejo čevlji veliko prostora v prtljagi in so prav tako težki,  tudi ko boste že na počitnicah boste obule le praktičen in udoben model.

Izberite kvalitetne japonke ali natikače

Udobna, vsestranska obutev modenga videza za vroče in poletne dni.  Japonke z nizko peto so modni hit med poletno obutvijo. Sandale lahko obujete k vaši dnevni opravi ali pa enostavno kot obutev za na plažo. Še posebej so primerni za vroče dni, saj vam bo usnjen vložek nudil udobje skozi ves dan.

 

 

Japonke za na plažo

Čudoviti sandali za na plažo. Nezahtevna obutev za vzdrževanje. Zračni sandali za na plažo so idealna obutev za vroče poletne dni v vodi ali ob njej. Sandali so izdelani iz umetnega materiala, se hitro posušijo in ne vpijejo vode. Izbirate lahko med japonkami ali sandali.

 

Sandali z dodatkom bleščic

Na počitnicah zagotovo potrebujemo par s katerim bomo izstopale. Visoki sandali trendi videza so odlična izbira za modne navdušenke. Platforma je modni hit te sezone, bela barva pa vam nudi veliko možnosti kombiniranja z različnimi opravami in barvami. Izstopajte iz množice v trendi sandalih, ki so zagotovo hit letošnjega poletja.

 

 

Sandali s polno peto

Polne pete modnega videza spadajo med obutev, ki vam nudijo veliko možnosti kombiniranja. So obvezen kos vsake poletne garderobe. Visoki sandali so najbolj priljubljena poletna obutev. Elegantni, udobni in modni.

 

Nizki sandali

Elegantni sandali s kamenčki so vsestranska obutev. Odlično se bodo obnesli v kombinaciji z dnevno opravo ali pa bodo lepo zaključili vašo večerno toaleto. Udobna obutev v kateri boste lahko preplesale celo noč ali se ob sončnih žarkih sproščale na jutranji kavi.

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Fuxia sandali P2589S
Fuxia sandali P2589S
Ocenila: Loredana
Ocena: 
Lepa oblika modela in udobnost

Navdusenje

Črni natikači AE123S
Črni natikači AE123S
Ocenila: Simona
Ocena: 
Kulĺll

Odlično se nosijo

Beige sandali s platformo MS5075G
Beige sandali s platformo MS5075G
Ocenila: Jožica
Ocena: 
Čist ok

Lepi in udobni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.