Iskanje

Na vrh

Kako nositi superge s kateri kolim stilom

Vse ljubiteljice in tudi ljubitelji naše spletne strani zagotovo vedo, da obožujemo čevlje od balerink pa do petk. Eden izmed naših najljubših modelov so zagotovo superge.

 

Osnovna pravila superg

Ne glede na to kakšne superge so vam všeč, obstaja nekaj osnovnih pravil kako nositi superge. Kupite superge, ki ustrezajo vaši že obstoječi garderobi oblačil:

Kaj vam koristi par superg, ki so oblikovane po zadnji modi, če ne ustrezajo vašemu osebnemu stilu? Ne prenaglite se ob modnih trendih. Izberite svoje čevlje tako, da ustrezajo vašemu osebnemu stilu in ne para superg, ki so takrat v trendu.

Obujte jih ob pravih priložnostih: superge so izjemno prilagodljiv par obutve, vendar niso nadomestilo za petke, ki jih obujete k večerni, elegantni obleki. Superge lahko kombinirate s katerim koli dnevnim outfitom – tudi nekaterimi preprostimi oblekami, vendar takšna kombinacija ni primerna za vsako priložnost.

Superge naj ostanejo čiste: ne glede na to kako modne so vaše superge, ne bodo izstopale v kolikor bodo umazane. Pravilno čiščenje zavzema pranje vezalk, prezračevanje, čiščenje površin čevljev in uporaba zaščitnih sredstev.

 

Poznavanje vaših superg oziroma tipov superg

Superge najdemo v različnih oblikah in velikostih. Od osnovnih do svetlega usnja, od minimalističnih do superg v videzu metal barve, obstaja nekaj pravil kako jih nositi.

  • Osnovne superge: to so modeli v stilu Converse, Vans itn. superg. Občasno jih najdemo tudi v usnju, vendar so običajno takšne superge narejene iz platna in v osnovnih barvah. V osnovi so cenovni ugodni in enostavni za čiščenje.
  • Rafinirane luksuzne superge: takšen model je zelo podoben osnovnim supergam, vendar so dražji in pogosto narejeni iz pravega usnja.
  • Klasične športne superge: superge, ki so podobne Nike Air Max, Reebok Pum, Asics itn. Modeli, ki so včasih služili športnikom jih sedaj najdemo v vsaki omari.
  • High fashion superge: modeli, ki so narejeni in oblikovani, da so opaženi. Takšni modele oblikujejo Givenchy, Christian Louboutin itn.

 

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Črne superge s peto QH1451G
Črne superge s peto QH1451G
Ocenila: Branka
Ocena: 
Udobno, mehko

Vse (dvoje superge, gležnarje in čevlje-roza petke), udobno nosim. Vse 1A! Pogrešam čevlje št. 35 , saj bi v tem primeru še več naročala. Roza čevlji so sicer št. 36

Bele superge AD-221S
Bele superge AD-221S
Ocenila: Samanta
Ocena: 
Enkratni

Lepi in udobni, primerni tudi za široko novo z visokim nartom

Roza superge LR2833G
Roza superge LR2833G
Ocenila: Aleksandra
Ocena: 
Super udobni

Res so dobri lepi in udobni pa se poceni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.