Iskanje

Na vrh

Kako nositi superge s kateri kolim stilom

Vse ljubiteljice in tudi ljubitelji naše spletne strani zagotovo vedo, da obožujemo čevlje od balerink pa do petk. Eden izmed naših najljubših modelov so zagotovo superge.

 

Osnovna pravila superg

Ne glede na to kakšne superge so vam všeč, obstaja nekaj osnovnih pravil kako nositi superge. Kupite superge, ki ustrezajo vaši že obstoječi garderobi oblačil:

Kaj vam koristi par superg, ki so oblikovane po zadnji modi, če ne ustrezajo vašemu osebnemu stilu? Ne prenaglite se ob modnih trendih. Izberite svoje čevlje tako, da ustrezajo vašemu osebnemu stilu in ne para superg, ki so takrat v trendu.

Obujte jih ob pravih priložnostih: superge so izjemno prilagodljiv par obutve, vendar niso nadomestilo za petke, ki jih obujete k večerni, elegantni obleki. Superge lahko kombinirate s katerim koli dnevnim outfitom – tudi nekaterimi preprostimi oblekami, vendar takšna kombinacija ni primerna za vsako priložnost.

Superge naj ostanejo čiste: ne glede na to kako modne so vaše superge, ne bodo izstopale v kolikor bodo umazane. Pravilno čiščenje zavzema pranje vezalk, prezračevanje, čiščenje površin čevljev in uporaba zaščitnih sredstev.

 

Poznavanje vaših superg oziroma tipov superg

Superge najdemo v različnih oblikah in velikostih. Od osnovnih do svetlega usnja, od minimalističnih do superg v videzu metal barve, obstaja nekaj pravil kako jih nositi.

  • Osnovne superge: to so modeli v stilu Converse, Vans itn. superg. Občasno jih najdemo tudi v usnju, vendar so običajno takšne superge narejene iz platna in v osnovnih barvah. V osnovi so cenovni ugodni in enostavni za čiščenje.
  • Rafinirane luksuzne superge: takšen model je zelo podoben osnovnim supergam, vendar so dražji in pogosto narejeni iz pravega usnja.
  • Klasične športne superge: superge, ki so podobne Nike Air Max, Reebok Pum, Asics itn. Modeli, ki so včasih služili športnikom jih sedaj najdemo v vsaki omari.
  • High fashion superge: modeli, ki so narejeni in oblikovani, da so opaženi. Takšni modele oblikujejo Givenchy, Christian Louboutin itn.

 

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Bele superge X13-YD156-10T
Bele superge X13-YD156-10T
Ocenila: Veronika
Ocena: 
Zelo lepi

Zgledajo uredi

Srebrni sandali MS10032G
Srebrni sandali MS10032G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo zadovoljna!

Hvala za tako lepe sandale.

Rdeči sandali LL750S
Rdeči sandali LL750S
Ocenila: M.Kovač
Ocena: 
Ok

Udobni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.