Iskanje

Na vrh

Meri Verbnjak - Obožujem trendi žensko obutev !

Novo leto, novi izzivi in nove priložnosti. Res, da smo že korak bližje pomladi pa vendar sandalije vsako novo leto kot nepopisan list, ki ga vsak izkoristi drugače. Leto 2014 si bom zapomnila po svojih projektih, med njimi tudi modne revije, ki jih organiziram v toplih mesecih na sončnih terasah, ki se ponoči prelevijo v romantično modno avanturo.Meri Vrbnjak_OBUTA_mačka Na klubskih terasah se je ekipa znanih manekenk sprehajala v trendovskih oblačilih ter udobno in zapeljivo obutvijo. Kot vedno na mojih dogodkih sodelujem z Obuto Mačko, kjer si izberem stilsko celoto. Poleg oblačil je namreč pomembno, da manekenka nosi udobno ter trendi žensko obutev, ki zaključi celoten videz. Pri sestavi stylinga pazim na barve ter na namembnost. Sama sicer nisem ljubiteljica balerink vendar, kot opažam postajajo ključni kos obutve v prijateljičinih omarah, tako včasih postavim na modno pisto tudi kos obutve, ki je primeren za vsak dan. Predvsem pri oblikovanju celotne podobe nikoli ne gledam le na svoje mnenje temveč na podlagi večletnega raziskovanja poslušam želje drugih  ter upoštevam zadnje trende. Kot avtorica radijske oddaje prav tako svojim znanim gostom med intervijuji zastavljam vprašanja, kot na primer kaj je njihov fetiš? Ne boste verjeli, devetdeset odstotkov vprašanih je odgovorilo, da so to ženski čevlji, kakopak ;) Zadnjič sem med televizijskem intervijujem, ki sem ga preučevala med raziskovanjem za svojo oddajo, zasledila vprašanje, ki so ga zastavili uddeleženki nekega lepotnega tekmovanja iz neke afriške države. Vprašanje se je nanašalo na število ženskih čevljev, ki jih ima v svoji garderobi. Odgovor oziroma število je bilo preko stopetdeset parov čevljev, malo me je presunilo, kajti to je res kar precej. Sama sicer natančnega števila svojih parov čevljev ne vem, mogoče vam ga zaupam kdaj drugič ;)

Kot večina pa nestrpno pričakujem pomlad, ko si bom lahko nadela lahkotne superge in v prostem času s svojim psom uživala ob Velenjskem jezeru. Maj, mesec ljubezni, pa bo zame poln projektov, tudi modnih revij in radijskih dogodivščin.

Meri

Dodaj komentar
Mnenja kupcev
Črni nizki škornji 909-PAG
Črni nizki škornji 909-PAG
Ocenila: Silva
Ocena: 
Zelo lepi škornji, velikost prava, le malo ozki so mi na nartnem delu, ampak upam, da se bodo z nošenjem malo razširili.

Zelo lepi škornji, velikost prava, le malo ozki so mi na nartnem delu, ampak upam, da se bodo z nošenjem malo razširili.

Sivi zimski nizki škornji 68-8G
Sivi zimski nizki škornji 68-8G
Ocenila: Valerija
Ocena: 
vredu

čevlji ustrezajo opisu in slikam

Zelene visoke superge B348S
Zelene visoke superge B348S
Ocenila: metka
Ocena: 
zelo vsecne!

lepa zelena.

Dejavnosti obiskovalcev
Primerjava artiklov

Ni artiklov.