Iskanje

Na vrh

Pisani nizki škornji

Jesen je čas slabega vremena, ki prinese dež, veter in nizke temperature. Kaj obuti ob takšnih dnevih? Odgovor je: pisane nizke škornje. Ženske bi zagotovo najraje obule škornje z visoke peto, vendar je v deževnih dneh zelo nepraktično. Zato priporočamo nekaj pisanih nizkih škornjev v katerih vam ne bo potrebno skrbeti ali boste hodile po lužah in dežju.

Za vas imamo nekaj nasvetov kako očistiti vaše najljubše nizke škornje. Nizki škornji so odličen kos čevljev, ki bodo zaščitili vaše noge in stopala. Seveda so čevlji v deževnih dneh izpostavljeni blatu in umazaniji. Ob prihodu domov si vzemite nekaj minut in očistite vaše škornje, tako bodo izgledali kot novi:

 

Pisani nizki škornji Pisani nizki škornji
  • Obrišite vaše nizke škornje z mešanico mila in vode, s tem boste odstranili trdovratno umazanijo.
  • Hranite vaše škornje v suhem, hladnem in temnem prostoru. Direktno izpostavljanje soncu in toploti ne bo samo poškodovala materiala čevljev, vendar bodo zbledele tudi barve in vzorci na vašem škornju.
  • Namažite vaš par škornjev s kremo za čevlje. Krema bo zaščitila vaše škornje v dežju in preprečila bledenje barv.

Pisani nizki škornji bodo popestrili vaš vsakdanji ''outfit''. Obstaja ogromno barv in vzorcev med katerimi lahko izbirate. Obstaja ogromno kombinacij, ki bodo pregnale še tako deževen dan.

 

 

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Črne superge s peto QH1451G
Črne superge s peto QH1451G
Ocenila: Branka
Ocena: 
Udobno, mehko

Vse (dvoje superge, gležnarje in čevlje-roza petke), udobno nosim. Vse 1A! Pogrešam čevlje št. 35 , saj bi v tem primeru še več naročala. Roza čevlji so sicer št. 36

Bele superge AD-221S
Bele superge AD-221S
Ocenila: Samanta
Ocena: 
Enkratni

Lepi in udobni, primerni tudi za široko novo z visokim nartom

Roza superge LR2833G
Roza superge LR2833G
Ocenila: Aleksandra
Ocena: 
Super udobni

Res so dobri lepi in udobni pa se poceni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.