Iskanje

Na vrh

Pisani nizki škornji

Jesen je čas slabega vremena, ki prinese dež, veter in nizke temperature. Kaj obuti ob takšnih dnevih? Odgovor je: pisane nizke škornje. Ženske bi zagotovo najraje obule škornje z visoke peto, vendar je v deževnih dneh zelo nepraktično. Zato priporočamo nekaj pisanih nizkih škornjev v katerih vam ne bo potrebno skrbeti ali boste hodile po lužah in dežju.

Za vas imamo nekaj nasvetov kako očistiti vaše najljubše nizke škornje. Nizki škornji so odličen kos čevljev, ki bodo zaščitili vaše noge in stopala. Seveda so čevlji v deževnih dneh izpostavljeni blatu in umazaniji. Ob prihodu domov si vzemite nekaj minut in očistite vaše škornje, tako bodo izgledali kot novi:

 

Pisani nizki škornji Pisani nizki škornji
  • Obrišite vaše nizke škornje z mešanico mila in vode, s tem boste odstranili trdovratno umazanijo.
  • Hranite vaše škornje v suhem, hladnem in temnem prostoru. Direktno izpostavljanje soncu in toploti ne bo samo poškodovala materiala čevljev, vendar bodo zbledele tudi barve in vzorci na vašem škornju.
  • Namažite vaš par škornjev s kremo za čevlje. Krema bo zaščitila vaše škornje v dežju in preprečila bledenje barv.

Pisani nizki škornji bodo popestrili vaš vsakdanji ''outfit''. Obstaja ogromno barv in vzorcev med katerimi lahko izbirate. Obstaja ogromno kombinacij, ki bodo pregnale še tako deževen dan.

 

 

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Črni škornji 867S
Črni škornji 867S
Ocenila: Anita Ljubec
Ocena: 
Zelo všeč mi je!

Zadovoljna sem!

Bele podložene superge SD0050-W2S
Bele podložene superge SD0050-W2S
Ocenila: Judita
Ocena: 
Zelo lepe

Udobne lepe ugodna cena

Črni škornji ZX1-4S
Črni škornji ZX1-4S
Ocenila: Petra
Ocena: 
Ok

Želela bi da so usnjeni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.