Iskanje

Na vrh

Pisani nizki škornji

Jesen je čas slabega vremena, ki prinese dež, veter in nizke temperature. Kaj obuti ob takšnih dnevih? Odgovor je: pisane nizke škornje. Ženske bi zagotovo najraje obule škornje z visoke peto, vendar je v deževnih dneh zelo nepraktično. Zato priporočamo nekaj pisanih nizkih škornjev v katerih vam ne bo potrebno skrbeti ali boste hodile po lužah in dežju.

Za vas imamo nekaj nasvetov kako očistiti vaše najljubše nizke škornje. Nizki škornji so odličen kos čevljev, ki bodo zaščitili vaše noge in stopala. Seveda so čevlji v deževnih dneh izpostavljeni blatu in umazaniji. Ob prihodu domov si vzemite nekaj minut in očistite vaše škornje, tako bodo izgledali kot novi:

 

Pisani nizki škornji Pisani nizki škornji
  • Obrišite vaše nizke škornje z mešanico mila in vode, s tem boste odstranili trdovratno umazanijo.
  • Hranite vaše škornje v suhem, hladnem in temnem prostoru. Direktno izpostavljanje soncu in toploti ne bo samo poškodovala materiala čevljev, vendar bodo zbledele tudi barve in vzorci na vašem škornju.
  • Namažite vaš par škornjev s kremo za čevlje. Krema bo zaščitila vaše škornje v dežju in preprečila bledenje barv.

Pisani nizki škornji bodo popestrili vaš vsakdanji ''outfit''. Obstaja ogromno barv in vzorcev med katerimi lahko izbirate. Obstaja ogromno kombinacij, ki bodo pregnale še tako deževen dan.

 

 

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Bele superge X13-YD156-10T
Bele superge X13-YD156-10T
Ocenila: Veronika
Ocena: 
Zelo lepi

Zgledajo uredi

Srebrni sandali MS10032G
Srebrni sandali MS10032G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo zadovoljna!

Hvala za tako lepe sandale.

Rdeči sandali LL750S
Rdeči sandali LL750S
Ocenila: M.Kovač
Ocena: 
Ok

Udobni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.