Iskanje

Na vrh

Recenzija škornjev

Prihaja čas, ki ga vsi poznamo … čas luž, plundre in nemalokrat mokrih nogavic. V kategoriji škornji pri OBUTI Mački najdete veliko obutve, ki je primerna za tovrstne razmere, zato smo se odločili napisati recenzijo dveh modelov, ki spadata med bolj priljubljene. Gre za t.i. »piščančke« in njihovo bolj drzno izpeljanko v polnih petah.  zimski škornjiDa bi vam pomagali pri nakupu bomo poskusili podrobno opisati obutev in preverili katere lastnosti, gredo čevljem v prid in katere ne. Pa začnimo s »piščančki«.

Na tržišču se pojavlja veliko število izpeljank, ki pa so si od modela do modela podobne le na videz. Pri nižje in srednje cenovnih čevljih boste opazili, da podplat pogosto ni šivan, ampak le prilepljen na preostali del čevlja. Prednost v tem primeru je seveda cenejša izdelava in s tem cenejši nakup, a čevlji pogosto ne bodo uporabni več kot dve sezoni. V primeru na sliki lahko opazite šivan podplat, ki je dokaj primerljiv z višje cenovnimi škornji, a zaradi cenejših materialov ohranja dostopno ceno.

Med lastnostmi, ki odlikujejo dober par »piščancev« sta tudi nepremočljivost in prožnost podplata. Čevlji morajo biti dovolj trdni, a hkrati dovolj elastični, da nam med hojo ne delajo preglavic. Model, ki je v prodaji na www.obutamacka.si odlikuje tudi material, ki se kljub mokrem vremenu ne obarva in ohrani svetlo rumenkasto barvo. Škornji so izdelani iz umetnega usnja, ki se dobro spopada z vodo, tudi z lužami, podloženi pa so s podlogo, ki vas bo grela tudi pozimi.Torej, pri nakupu je pomembno preveriti izdelavo, vodoodpornost in seveda ceno. Pogosto je prav slednja indikator, da morate na izdelavo biti še bolj pozorni.

Dodaj komentar
Mnenja kupcev
Roza podloženi nizki škornji 261-260G
Roza podloženi nizki škornji 261-260G
Ocenila: Jasmina
Ocena: 
Zelo stajliš

Za super kombinacije zelo topli

Črni visoki škornji L8X6304-1T
Črni visoki škornji L8X6304-1T
Ocenila: Jasmina
Ocena: 
Super razstegljivi

Uporabni za tiste z močnejšimi mečami

Črni nizki škornji G327G
Črni nizki škornji G327G
Ocenila: Doris
Ocena: 
Na prvi pogled ze fantasticni,ko pa sem se odlocila zanje mi ni zal saj so zelo lepi in udobni za nosenje.Inprav take sem iskala dolgo casa.

Hvala zelo sem.zadovoljna z nakupom in se bolj z izbiro.

Dejavnosti obiskovalcev
Primerjava artiklov

Ni artiklov.