Iskanje

Na vrh

Recenzija škornjev

Prihaja čas, ki ga vsi poznamo … čas luž, plundre in nemalokrat mokrih nogavic. V kategoriji škornji pri OBUTI Mački najdete veliko obutve, ki je primerna za tovrstne razmere, zato smo se odločili napisati recenzijo dveh modelov, ki spadata med bolj priljubljene. Gre za t.i. »piščančke« in njihovo bolj drzno izpeljanko v polnih petah.  zimski škornjiDa bi vam pomagali pri nakupu bomo poskusili podrobno opisati obutev in preverili katere lastnosti, gredo čevljem v prid in katere ne. Pa začnimo s »piščančki«.

Na tržišču se pojavlja veliko število izpeljank, ki pa so si od modela do modela podobne le na videz. Pri nižje in srednje cenovnih čevljih boste opazili, da podplat pogosto ni šivan, ampak le prilepljen na preostali del čevlja. Prednost v tem primeru je seveda cenejša izdelava in s tem cenejši nakup, a čevlji pogosto ne bodo uporabni več kot dve sezoni. V primeru na sliki lahko opazite šivan podplat, ki je dokaj primerljiv z višje cenovnimi škornji, a zaradi cenejših materialov ohranja dostopno ceno.

Med lastnostmi, ki odlikujejo dober par »piščancev« sta tudi nepremočljivost in prožnost podplata. Čevlji morajo biti dovolj trdni, a hkrati dovolj elastični, da nam med hojo ne delajo preglavic. Model, ki je v prodaji na www.obutamacka.si odlikuje tudi material, ki se kljub mokrem vremenu ne obarva in ohrani svetlo rumenkasto barvo. Škornji so izdelani iz umetnega usnja, ki se dobro spopada z vodo, tudi z lužami, podloženi pa so s podlogo, ki vas bo grela tudi pozimi.Torej, pri nakupu je pomembno preveriti izdelavo, vodoodpornost in seveda ceno. Pogosto je prav slednja indikator, da morate na izdelavo biti še bolj pozorni.

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Bele superge X13-YD156-10T
Bele superge X13-YD156-10T
Ocenila: Veronika
Ocena: 
Zelo lepi

Zgledajo uredi

Srebrni sandali MS10032G
Srebrni sandali MS10032G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo zadovoljna!

Hvala za tako lepe sandale.

Rdeči sandali LL750S
Rdeči sandali LL750S
Ocenila: M.Kovač
Ocena: 
Ok

Udobni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.