Iskanje

Na vrh

Spomladansko čiščenje vaše garderobe

SPOMLADANSKO ČIŠČENJE VAŠE GARDEROBE

Eno izmed najzahtevnejših del za vsako žensko je zagotovo spomladansko čiščenje garderobe. Koliko vas ima modne kose, ki jih niste nikoli oblekle ali obule? V vaši omari se zagotovo najde kakšen takšen kos kot tudi modeli, za katere si govorite, da jih boste oblekle ob primerni priložnosti na njih pa se nabira prah.

Če ste se odločile, da temeljito prečistite vašo garderobo smo za vas pripravili nekaj nasvetov s katerimi si lahko to nehvaležno delo olajšate.

ČIŠČENJE GARDEROBE

Izpraznite vso omaro – izpraznite vse kose oblačil, čevlje in pozabljene torbice iz omare. V njej ne pustite ničesar razen praznih polic.

Postavite si vprašanja – ustvarite seznam vprašanj ter si jih zastavite o vsakem kosu. Ali mi je prav? Kdaj sem ga/jih nazadnje oblekla/obula? Ali bi ga kupila, če bi ga v trgovini videla zdaj? Postavljanje takšnih vprašanj vam bodo pomagala pri racionaliziranju in preprečila, da bi kopičile nepotrebne stvari, ki jih ne potrebujete več.

Imejte stvari urejene – ko ste izbrale kose, ki jh boste obdržale, jih je potrebno pospraviti. Uporabite ozke obešalnike in premislite kam boste pospravile določene stvari. Ustvarite predelke kamor boste popravile samo obleke, hlače, majice itd. – tako se boste lažje odločile kateri kos obleči in s čim ga kombinirati.

Uporabite predelke – če želite z organizacijo vaše omare stopiti stopničko višje lahko uporabite predelke med posameznimi kosi oblačil. Tako bo še lažje najti tisti kos, ki ga iščete.

Izogibajte se obešanju težkih oblačil -  ne samo, da takšni kosi zavzamejo veliko prostora v vaši omari, prav tako pa se lahko zaradi teže oblačila raztegnejo. Zložite težka oblačila na police, tako bodo izgledala kot nova.

Oblačila zložite premišljeno – barvno usklajevanje vaše omare je zabavno ampak premislite ali garderobaboste to tudi vzdrževali. Oblačila zložite na smiselen način, ki vam ustreza. Npr. lahko jih zložite glede na letne čase.

Imeti veliko oblačil in obutve je krasna stvar za vsako žensko vendar vas lahko vzdrževanje garderobe spravi v slabo voljo. S čiščenjem omare pa si ustavarite tudi prostor za nove modne kose, ki jih lahko najdete na www.obutamacka.si. Upamo, da vam bodo našteti nasveti prišli prav v spomladanskem času.

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Beige škornji čez koleno U9A-X8508-7T
Beige škornji čez koleno U9A-X8508-7T
Ocenila: Lidija
Ocena: 
Krasni

Takšne iščem

Črni škornji čez koleno 5890S
Črni škornji čez koleno 5890S
Ocenila: Šefika
Ocena: 
Udobne zelo

Zadovoljna sm z izdelkom

Črni nizki škornji s polno peto D8155G
Črni nizki škornji s polno peto D8155G
Ocenila: Tina
Ocena: 
TOP

Zelo lepi in udobni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.