Iskanje

Na vrh

Zimski škornji v katerih vam bo toplo in ki ne bodo premočili

  1. Klasični gležnarji z vezalkami

Klasičen model, ki ga potrebujete v vaši omari vam bo zagotovil udobje in stil. Takšen par čevljev boste obule tudi v jesenskih dneh, saj so praktični prav tako pa jih lahko kombinirate skoraj z vsemi. V kolikor želite to zimo izstopati obujte z gležnarji volnene nogavice in pustite, da rob nogavic sega nad izbranim modelom.

  1. Podložene superge

Podložene superge so odlične tako za prosti čas kot za opravljanje opravkov po mestu. Kombinirate jih lahko s čimerkoli, ne da bi izgledale neurejeno. Zagotavljajo udobje in lep izgled v vsakem trenutku.

  1. Gumijasti škornji

Gumijasti škornji niso samo šik ampak so tudi vodoodporni in udobni za vsakodnevno nošenje. V zadnjih letih so postali prava modna uspešnica, saj jih ob primernem kombiniranju z oblačili lahko obujete prav za vsako priložnost. Obujte debelejše nogavice, nataknite škornje in se odpravite v zasnežen dan.

  1. Preprosti zimski škornji

V zimskem času je takšen model škornjev ''must have'' v vaši omari. Izjemno praktičen model, ki ga boste obule za potovanja, sprehode ter opravljanje vsakodnevnih opravkov. Praktičen model vam zagotavlja hitro obuvanje in sezuvanje, kot tudi udobje in lep izgled. Prav tako vas v njih zagotovo ne bo zeblo.

  1. Podloženi športni škornji

Takšen model je primeren za vse, ki so v zimskem času aktivni tudi v naravi. S praktičnimi vezalkami s katerimi lahko škorenj prilagajate vašemu stopalu boste brezskrbno uživali v radostih snega. Takšen model vas bo zaščitil pred mrazom in zagotovil, da čevelj ne bo premočil.

 

 

  1. Trendi gležnarji

Obstaja ogromno modelov v različnih barvah, le odločiti se morate kateri vam je najbolj všeč. Ob barvi izberite tudi kakšen material želite, naj bo to brušeno tekstilno usnje ali gladko tekstilno usnje z dodatkom sijaja. Gležnarje skombinirajte s hlačami ali krilom in se podajte v nov dan.

  1. Visoki zimski škornji

Visko škornji z vezalkami in zadrgo za lažje obuvanje so hit vsake zime. Podloženi s toplim umetnim krznom ali tekstilno peno, vam bodo zagotovili, da vas v njih ne bo zeblo. Primerni so tako za norčije na snegu kot tudi za vsakodnevne opravke.

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Fuxia sandali MS10024G
Fuxia sandali MS10024G
Ocenila: Nataša
Ocena: 
Super


Beige natikači RY-257T
Beige natikači RY-257T
Ocenila: Oriana
Ocena: 
Elegantni in udobni natikači

Zelo udobni natikači

Srebrni sandali s peto V7-Z3758-2T
Srebrni sandali s peto V7-Z3758-2T
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo udobni

Zelo hitra dostava artikla na dom.

Primerjava artiklov

Ni artiklov.