Iskanje

Na vrh

Kaj nositi z gležnarji?

Gležnarji so nepogrešljiv kos obutve. Ko jih boste obule jih ne boste več hotele sezuti. So pika na i vsakega ženskega stila in so zagotovo ''must have'' v vaši omari. Nosite jih lahko ob vsaki priložnosti in vsaki dan. Odločiti se morate le za stil: gležnarje s polno peto, gležnarje z ravnim podplatom, gležnarje s peto ali na vezalke.

Ženski gležnarji so lahko nosljivi z različnimi kosi oblačil. Gležnarjem najbolje pristajajo hlače, še posebej tiste, ki segajo samo do gležnjev. Enako pravilo velja tudi za jeans, lahko ga zavihate da pokažete malo kože. Ta način vam bo optično zožil noge. Če jih boste nosile z jeansom se odločite za skinny jeans, ta vam bo ustvaril videz dolgih nog.

    

Nošenje dolgih nogavic s škornji ali gležnarji se počasi vrača nazaj v modo. Če se odločite za takšen stil zagotovo nočete preveč pozornosti na vaših gležnjih. Ob hladnejšem vremenu uporabite par nogavic preko preprostih pajkic ali jih skombinirajte s svojim najljubšim krilom ter z gležnarji z ravnim podplatom. Ta trend deluje bolje z gležnarji z ravnim podplatom vendar jih po želji lahko nosite tudi s peto.

Če želite narediti videz dolgih in prikupnih nog poskusite obleči nekaj črnega od pasu navzdol. Na primer: črno krilo ali kratke hlače z črnimi hlačnimi nogavicami in črnimi gležnarji. Ta videz lahko ustvarite tudi z črnimi hlačami ter črnimi nizkimi škornji. Za piko na i oblecite barvni zgornji del.

Eden izmed klasičnih načinov kako nositi gležnarje je s poletno obleko. Ta ''outfit'' je izjemno lahko ustvariti, preprosto vzamite svojo najljubšo obleko in ji dodajte par gležnarjev. Če je zunaj prehladno, dodajte cardigan in ustvarili ste popoln videz. Obleke lahko kombinirate s katerim koli tipom škornjev, ne glede na njihovo višino ter ali imajo peto ali ne.

Pri kombiniranju se počutite samozavestne in udobno v svojih oblačilih in zagotovo boste navdušile vse. Gležnarji so kos, ki se ga kombinira najtežje vendar obstaja ogromno načinov kombiniranja, potrebno je najti le svojega. Najdite model, ki vam je všeč, izberite barvo ter ustvarite popoln ''outfit''.

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Beige škornji MS1098G
Beige škornji MS1098G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo lepi!

Vedno dobra kvaliteta za nizko ceno!

Črne superge 5704S
Črne superge 5704S
Ocenila: Mateja
Ocena: 
Zelo udobni

Naročam še ene ????

Bele superge s platformo X3713G
Bele superge s platformo X3713G
Ocenila: Emina
Ocena: 
Odlično

Odlično

Primerjava artiklov

Ni artiklov.