Iskanje

Na vrh

Modni čeveljčki iz Obute mačke

Janina Nedog, kraljica Slovenije in ljudstva Janina Nedog, kraljica Slovenije in ljudstva Vedno znova se razveselim zime in zabave v snegu. Kljub temu, da je letošnja s snegom postregla le za vzorec, pa so za veselje poskrbeli v spletni trgovini Obuta mačka. Na zimske radosti sem pripravljena z novim parom črnih gležnarjev s polno peto.

Kot večina žensk sem tudi sama ljubiteljica visokih pet. Pravijo, da ženske s petami izražamo svojo ženskost, energijo in samozavest ... Bo že nekaj ne tem.

Čevlji s polno peto so že nekaj časa hit in so priljubjeni modni kos vsake sodobne ženske. Gležarje odlikuje izjemen dizajn, preproste estetske linije. Hrbtno stran za lažje obuvanje krasi lična in zelo praktična zadrga. Kljub višini pete pa je hoja v njih lahkotna in enostavna. Noga v njih je sproščena in hkrati dovolj trdna, kar pripomore k našemu odločnemu koraku. Če tudi je površina podplata majha lahko z njimi hodiš ure in ure in tvoje »tačke« ne bodo prav nič »ožuljene«. Z njimi lahko greš prav povsod - lahko je to služba, šola ali shooping ... brez zadržkov se lahko odpraviš na kakšen sprehod po napornem dnevu.

Priznam na prvi pogled izgledajo, manj topli ampak sem se zmotila. Topli so kljub temu, da niso podloženi. K temu pripomore polna peta, ki ne služi samo k čudovitemu izgledu, ampak tudi zagotavlja nogi večjo toploto. Tako jih lahko brez skrbi obujem tudi ko zima pokaže svoje zobe. Ker je vsaka ženska rada lepo urejena vsak dan, lahko brez skrbi k izbranemu modnemu kosu oblačila dodamo za piko na i tudi te simpatične gležnarje. So modni, lahki, udobni, stopalu prijazni, zapeljivi in unikatni, imajo pa še eno pozitivno lastnost  - ceno, ki je  prijazna našim denarnicam. Zelo sem zadovoljna s samim poslovanjem trgovine, njihovo ažurnostjo in logostiko. Modni čevlji so doma pri Obuti mački. Jaz pa sem v njih obuta »mačka«.

Janina Nedog, kraljica Slovenije in ljudstva 2012

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Črne superge s peto QH1451G
Črne superge s peto QH1451G
Ocenila: Branka
Ocena: 
Udobno, mehko

Vse (dvoje superge, gležnarje in čevlje-roza petke), udobno nosim. Vse 1A! Pogrešam čevlje št. 35 , saj bi v tem primeru še več naročala. Roza čevlji so sicer št. 36

Bele superge AD-221S
Bele superge AD-221S
Ocenila: Samanta
Ocena: 
Enkratni

Lepi in udobni, primerni tudi za široko novo z visokim nartom

Roza superge LR2833G
Roza superge LR2833G
Ocenila: Aleksandra
Ocena: 
Super udobni

Res so dobri lepi in udobni pa se poceni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.