Iskanje

Na vrh

Modni čeveljčki iz Obute mačke

Janina Nedog, kraljica Slovenije in ljudstva Janina Nedog, kraljica Slovenije in ljudstva Vedno znova se razveselim zime in zabave v snegu. Kljub temu, da je letošnja s snegom postregla le za vzorec, pa so za veselje poskrbeli v spletni trgovini Obuta mačka. Na zimske radosti sem pripravljena z novim parom črnih gležnarjev s polno peto.

Kot večina žensk sem tudi sama ljubiteljica visokih pet. Pravijo, da ženske s petami izražamo svojo ženskost, energijo in samozavest ... Bo že nekaj ne tem.

Čevlji s polno peto so že nekaj časa hit in so priljubjeni modni kos vsake sodobne ženske. Gležarje odlikuje izjemen dizajn, preproste estetske linije. Hrbtno stran za lažje obuvanje krasi lična in zelo praktična zadrga. Kljub višini pete pa je hoja v njih lahkotna in enostavna. Noga v njih je sproščena in hkrati dovolj trdna, kar pripomore k našemu odločnemu koraku. Če tudi je površina podplata majha lahko z njimi hodiš ure in ure in tvoje »tačke« ne bodo prav nič »ožuljene«. Z njimi lahko greš prav povsod - lahko je to služba, šola ali shooping ... brez zadržkov se lahko odpraviš na kakšen sprehod po napornem dnevu.

Priznam na prvi pogled izgledajo, manj topli ampak sem se zmotila. Topli so kljub temu, da niso podloženi. K temu pripomore polna peta, ki ne služi samo k čudovitemu izgledu, ampak tudi zagotavlja nogi večjo toploto. Tako jih lahko brez skrbi obujem tudi ko zima pokaže svoje zobe. Ker je vsaka ženska rada lepo urejena vsak dan, lahko brez skrbi k izbranemu modnemu kosu oblačila dodamo za piko na i tudi te simpatične gležnarje. So modni, lahki, udobni, stopalu prijazni, zapeljivi in unikatni, imajo pa še eno pozitivno lastnost  - ceno, ki je  prijazna našim denarnicam. Zelo sem zadovoljna s samim poslovanjem trgovine, njihovo ažurnostjo in logostiko. Modni čevlji so doma pri Obuti mački. Jaz pa sem v njih obuta »mačka«.

Janina Nedog, kraljica Slovenije in ljudstva 2012

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Bele superge X13-YD156-10T
Bele superge X13-YD156-10T
Ocenila: Veronika
Ocena: 
Zelo lepi

Zgledajo uredi

Srebrni sandali MS10032G
Srebrni sandali MS10032G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo zadovoljna!

Hvala za tako lepe sandale.

Rdeči sandali LL750S
Rdeči sandali LL750S
Ocenila: M.Kovač
Ocena: 
Ok

Udobni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.