Iskanje

Na vrh

Vita Udovič - z novimi supergami v BAR

Vita_UdovičKot vsaka ženska, sem tudi jaz nora na čevlje. Res nora. Čevlji se mi zdijo najpomembnejši del stajlinga in moje mnenje je vedno bilo, da čevlji dodajo piko na i in velikokrat že samo čevlji razkrijejo del tvoje osebnosti. Vedno ko se sprehajam mimo izložb si ne morem pomagati, da ne bi zavila noter in poskusila ali kupila kakšen par. Doma imam lepo zbirko čevljev, superg, sandal in škornjev, ki pa ni prevelika. Kupujem premišljeno in nikoli brezglavo, saj ne maram, da mi karkoli stoji v omari in ostane nedotaknjeno.

Ko sem pakirala stvari za v Bar mi je bil velik problem izbrati katero obutev vzeti, saj vsega seveda nisem mogla. Tudi nekaj čevljev iz spletne trgovine Obuta Mačka je šlo z menoj v hišo, in tudi sedaj po izhodu iz Bara sem s spletno trgovino Obuta Mačka zelo zadovoljna saj vedno najdem nekaj zase. Zdi se mi da imajo odlično izbiro obutve za moj stil, zato si pogosto izberem kaj pri njih. Obožujem črno barvo zato so moji škornji sandali in gležnjarji ponavadi v črni barvi ki zame izžareva neko posebno moč in privlačnost. Nikakor to ni žalostna barva, ampak ravno obratno. Po izhodu iz bara sem morala polovico svoje obutve obnoviti kaj tam med delom nismo pazili na čevlje zato sem svojih kar dosti poškodovala, umazala ali jih uničila..

11185755_10153192933633972_168718209_nV trgovini Obuta Mačka sem si ravno izbrala črno bele superge, ki bojo služile delu v šanku, saj so barvite in se ne bo poznal na njih vsak flek, pa tudi cenovni razred v trgovini se mi zdi super. Všeč mi je ko so čevlji ugodni, saj si jih lahko vsak privošči in tudi ni ti jih »škoda« nosit, kar se včasih zgodi pri dragih cevljih. Tudi s kvaliteto teh cevljev sem zadovoljna, saj so mi vsi pari zdržali po nekaj let, če znaš na njih pazit. Po odhodu iz Bara, kar je bila zame super izkušnja, je kmalu po prvih nujnih obveznosti prišel na vrsto shopping. Mesec in pol je kar dolga doba brez šopinga zato sem se takoj angažirala za nakup novih oblačil in obutve. To mi v zivljenju veliko pomeni, rada sem lepo oblečena in obuta, kajti to je ena izmed stvari zaradi katerih se človek dobro počuti v svoji koži in izžareva pozitivo in srečo. Vesela sem da se spet lahko posvečam svojemu videzu, za kar v baru ni bilo časa zaradi hitrega tempa dogajanja. Vesela sem tudi da lahko spet nosim pete in elegantna oblačila, saj to v času bara ponavadi nisem, ker smo bili seveda v delovnih opravah.

Spletno trgovino Obuta Mačka bi priporočila vsem ženskam, ki imajo rade lepe in moderne čevlje, saj je pri njih izbira velika in se za vsako najde nekaj za njen okus. Tudi cene so dostopne vsakomur kar daje trgovini veliko prednost pred marsikatero drugo. Sama sem si pred kratkim tam izbrala 3 pare (superge, salonarje in balerinke), ter sem z njimi zelo zadovoljna. Nakupa defenitivno ne boste obžalovali, zato le skočite na njihovo spletno stran in si oglejte ponubo.

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Beige škornji MS1098G
Beige škornji MS1098G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo lepi!

Vedno dobra kvaliteta za nizko ceno!

Črne superge 5704S
Črne superge 5704S
Ocenila: Mateja
Ocena: 
Zelo udobni

Naročam še ene ????

Bele superge s platformo X3713G
Bele superge s platformo X3713G
Ocenila: Emina
Ocena: 
Odlično

Odlično

Primerjava artiklov

Ni artiklov.