Iskanje

Na vrh

OBUTA Mačka, Boginja modnih smernic

7e6298db-921b-4304-afef-59c72eef956bDanes sem se lotila poletne obutve za leto 2016, vas že zanima kakšna obutev bo modna letos? Vse to in še več vam razkrijem v nadaljevanju, zato le berite naprej. Da bo izbira še lažja, sem namreč pripravila izbor najbolj modnih ženskih sandal letošnjega prihajajočega poletja. Med “must have” ženske sandale poletje 2016, s katerimi bodo lahko sončne žarke pozdravile vse prave modne navdušenke. Obuta mačka, trgovina z modnimi čevlji ponuja vse to, lahko bi jo imenovali kar boginjo modnih smernic. Ponudba iz spletne trgovine Obuta mačka nudi širok nabor vse modne obutve za poletje. Veliko avantgarde, živahne podrobnosti, nepričakovanih kombinacij in spektakularnih barv.

Prihajajoče poletje ponuja nove modne smernice, vse navdušenke pa zagotovo zanima, kateri kos bo letos najbolj in. Ko govorimo o čevljih, brez sandalov z vrtoglavo peto prav gotovo ne bo šlo.

Obuta mačka ponuja več možnosti, od elegantnih, pa vse do zelo opaznih lakastih sandalov v različnih barvnih odtenkih, boste najbolj zapeljivo videti v sofisticirani črni različici sandalov z visoko peto. Na morju vam čez dan seveda priporočam, da obujete nizke sandale ali natikače, zvečer pa so sandali ali salonarji z vrtoglavo visoko petko tako rekoč del obveznega outfita.

Na prvo mesto bi uvrstila še vedno gladiatorke. Gladiator sandali so še vedno eden največjih trendov letošnje poletne sezone. Gladiatorke so nas zasvojile že prejšnje poletje, vendar tudi letos ostajajo obvezna oprema za sončne dni. Iz ravnih podplatov so se raznobarvni paščki preselili tudi na višave. Najbolj oblegane ta hip so gladiatorke na petah in z obvezno platformo. Zelo priljubljen je tudi lesen podplat in kombinacija črnih trakov.

Obuta mačka ponuja tudi trendy sandale z ravnim ali visokim podplatom, sandale z zaprtim in koničastim sprednjim delom, sandale z nizko petko, odprte balerinke z zašiljenim sprednjim delom, cokli z vratolomno visoko peto, nizki sandali iz semiša in sandali s polno kvadratasto peto. Priljubljene so še zmeraj balerinke s takoimenovanim “Spitz” podplatom, okrašena z vezalkami. Če pa ne marate vezalk, si lahko izberete najpreprostejšo obliko, morda le okrašene s kakšnim detajlom kot je zaponka.

Preberite več na:

Avatar Issabela

 

 

Dodaj komentar
Mnenja kupcev
Črni visoki čevlji 5511F
Črni visoki čevlji 5511F
Ocenila: Polona
Ocena: 
ugodni in udobni

Ugodni in udobni.

Črni nizki škornji G327G
Črni nizki škornji G327G
Ocenila: Sanja Tkalčič
Ocena: 
Super

Čevlji so odlicni, cena nizka. Sem zelo zadovoljna.

Črni škornji W17829S
Črni škornji W17829S
Ocenila: Lidija
Ocena: 
Svetoven

Zelo lepi.

Dejavnosti obiskovalcev
Primerjava artiklov

Ni artiklov.