Iskanje

Na vrh

OBUTA Mačka je dobitnica QUDAL medalje

Spletna trgovina Obuta Mačka deluje že od leta 2012 ter je dobitnica številnih nagrad ter priznanj. Najnovejše priznanje, ki ga je prejela je QUDAL medalja. V neodvisni znanstveni tržni raziskavi švicarske organizacije ICERTIAS, v obliki spletnega vprašalnika, smo s strani slovenskih potrošnikov bili izbrani kot najboljši ponudnik v kategoriji Spletne trgovine z obutvijo.

 

Anketiranci so na vprašanje:

"Navedite ime SPLETNE TRGOVINE Z OBUTVIJO, ki po Vaši osebni izkušnji in mnenju ali izkušnji in mnenju Vaših bližnjih ponuja absolutno najvišjo kakovost na slovenskem trgu"  največkrat odgovorili s spletno trgovino Obuta Mačka.

 

»QUDAL – QUality meDAL« - je priznanje prodkutov, storitev in ostale tržne ponudbe. Predstavlja certifikat in zlato medaljo, ter je uveljavljena raziskovalna metoda med potrošniki, ki zagotavlja največjo kakovost produktov na trenutnem trgu. Izdelki in storitve prejmejo QUADAL status in medaljo le, ko so predstavljeni potrošnikom le ti pa izglasujejo v anonimni raziskavi najboljšega ponudnika v določeni kategoriji.

 

Večina slovenskih potrošnikov, po nedavnih raziskavah, raje izbere izdelek ali storitev, ki nosi priznanje QUDAL. Ponosni smo ter hkrati veseli, da smo pri slovenskih potrošnikih pridobili zaupanje in zadovoljstvo z našim poslovanjem, ter prejeli QUDAL medaljo, ki bo krasila tudi naše izdelke.

 

 

Zahvaljujemo se za izkazano zaupanje!Qudal medalja

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Roza nizke superge R13YD113-13T
Roza nizke superge R13YD113-13T
Ocenila: Uršula
Ocena: 
Zelo udobna obutev, kot bi imela copatke!

Priporočam

Črne superge 7807-YG
Črne superge 7807-YG
Ocenila: Katja
Ocena: 
Lahki in udobni

Zelo lahki, udobni in lepi, dostava pa izjemno hitra.

Črne superge s platformo AD-169G
Črne superge s platformo AD-169G
Ocenila: Anita Purgaj
Ocena: 
Krasen model

Krasni

Primerjava artiklov

Ni artiklov.