Iskanje

Na vrh

OBUTA Mačka je dobitnica QUDAL medalje

Spletna trgovina Obuta Mačka deluje že od leta 2012 ter je dobitnica številnih nagrad ter priznanj. Najnovejše priznanje, ki ga je prejela je QUDAL medalja. V neodvisni znanstveni tržni raziskavi švicarske organizacije ICERTIAS, v obliki spletnega vprašalnika, smo s strani slovenskih potrošnikov bili izbrani kot najboljši ponudnik v kategoriji Spletne trgovine z obutvijo.

 

Anketiranci so na vprašanje:

"Navedite ime SPLETNE TRGOVINE Z OBUTVIJO, ki po Vaši osebni izkušnji in mnenju ali izkušnji in mnenju Vaših bližnjih ponuja absolutno najvišjo kakovost na slovenskem trgu"  največkrat odgovorili s spletno trgovino Obuta Mačka.

 

»QUDAL – QUality meDAL« - je priznanje prodkutov, storitev in ostale tržne ponudbe. Predstavlja certifikat in zlato medaljo, ter je uveljavljena raziskovalna metoda med potrošniki, ki zagotavlja največjo kakovost produktov na trenutnem trgu. Izdelki in storitve prejmejo QUADAL status in medaljo le, ko so predstavljeni potrošnikom le ti pa izglasujejo v anonimni raziskavi najboljšega ponudnika v določeni kategoriji.

 

Večina slovenskih potrošnikov, po nedavnih raziskavah, raje izbere izdelek ali storitev, ki nosi priznanje QUDAL. Ponosni smo ter hkrati veseli, da smo pri slovenskih potrošnikih pridobili zaupanje in zadovoljstvo z našim poslovanjem, ter prejeli QUDAL medaljo, ki bo krasila tudi naše izdelke.

 

 

Zahvaljujemo se za izkazano zaupanje!Qudal medalja

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Beige škornji MS1098G
Beige škornji MS1098G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo lepi!

Vedno dobra kvaliteta za nizko ceno!

Črne superge 5704S
Črne superge 5704S
Ocenila: Mateja
Ocena: 
Zelo udobni

Naročam še ene ????

Bele superge s platformo X3713G
Bele superge s platformo X3713G
Ocenila: Emina
Ocena: 
Odlično

Odlično

Primerjava artiklov

Ni artiklov.