Iskanje

Na vrh

ObutaMačka.si spletni trgovec leta!

 

STL OM 1

Podjetje Ceneje d.o.o. je letos že četrto leto zapored organiziralo projekt Spletni trgovec leta, v okviru katerega slovenske spletne trgovine dobijo vpogled v iskreno mnenje njihovih kupcev, prejmejo tehnično analizo svoje trgovine in s tem možnost za izboljšanje poslovanja, obenem pa se potegujejo za naziv »spletnega trgovca leta« v svoji kategoriji. Projekt se je zaključil s konferenco sMind, 24. novembra na Ljubljanskem gradu. Spletni trgovec leta (STL) je temeljni projekt ter gonilo razvoja in zaupanja v spletno nakupovanje v Sloveniji in regiji. Ima širši vsebinski, strokovni in izobraževalni kontekst in prepoznava najboljše poslovne prakse trgovcev na spletu skozi več ključnih dimenzij poslovanja, med katerimi je pomembno prepoznati pravo dodano vrednost za potrošnika skozi implementacijo korektnih, poštenih, zanesljivih in sodobnih poslovnih praks v spletni trgovini. Temelji na obsežnem raziskovalnem projektu spletnih nakupovalnih navad v regiji, ki jo izvaja podjetje Ceneje d.o.o. skupaj s partnersko agencijo Valicon in je v zadnjih štirih letih zajela mnenja ter izkušnje več kot 100.000 slovenskih spletnih kupcev.

Obuta Mačka - Spletni trgovec leta 2015 v kategoriji oblačila in obutev Obuta Mačka - Spletni trgovec leta 2015 v kategoriji oblačila in obutev

Za naziv Spletni trgovec leta 2015 se je potegovalo 92 spletnih trgovin, k izboru zmagovalcev je prispevalo več kot 33.000 slovenskih spletnih kupcev. Med zmagovalci in poraženci je odločila kakovost nakupne izkušnje – najboljše poslovne prakse trgovcev na spletu so določili na podlagi kombinacije tehnične dovršenosti in izjemne podpore strankam.

Spletna trgovina Obuta Mačka je v odlični konkurenci prejela naziv spletni trgovec leta 2015 v kategoriji oblačila in obutev, ter naziv Zanesljiv trgovec. Značka zanesljiv trgovec na podlagi različnih kriterijev potrjuje, da gre za zanesljivo spletno trgovino in zaupanja vredno podjetje, ki trgovino upravlja. V okviru pridobivanja značke se pri spletnem trgovcu preverja izpolnjevanje kriterijev zanesljivosti in varnosti storitev ter mnenja spletnih kupcev, ki izražajo ustrezno raven uporabniške izkušnje. Značka ima na slovenskem in hrvaškem spletnem trgu pomembno vlogo povečevanja zaupanja spletnih kupcev, ki je ključno za rast spletnega nakupovanja v prihodnje.

Dodaj komentar
Mnenja kupcev
Roza podloženi nizki škornji 261-260G
Roza podloženi nizki škornji 261-260G
Ocenila: Jasmina
Ocena: 
Zelo stajliš

Za super kombinacije zelo topli

Črni visoki škornji L8X6304-1T
Črni visoki škornji L8X6304-1T
Ocenila: Jasmina
Ocena: 
Super razstegljivi

Uporabni za tiste z močnejšimi mečami

Črni nizki škornji G327G
Črni nizki škornji G327G
Ocenila: Doris
Ocena: 
Na prvi pogled ze fantasticni,ko pa sem se odlocila zanje mi ni zal saj so zelo lepi in udobni za nosenje.Inprav take sem iskala dolgo casa.

Hvala zelo sem.zadovoljna z nakupom in se bolj z izbiro.

Dejavnosti obiskovalcev
Primerjava artiklov

Ni artiklov.