Iskanje

Na vrh

Razkrivamo, kaj obuti za novoletno zabavo

 

Zakorakali smo v december. Tradicionalno čaroben, z vsem dobrim obdan praznični mesec.  To je čas službenih zaključkov, zabav s prijatelji, druženja po okrašenih mestnih ulicah in prav gotovo čas za vrhunec decembrskega vzdušja -   novoletno zabavo.

Da ne bi pogledi v garderobno omaro in iskanje popolnega outfita trajali dlje kot sama zabava, smo vam priskočili na pomoč in pripravili predloge za udobno in praznovanju primerno obutev.

 Ne glede na to, kje boste preživele najdaljšo noč v letu, vam svetujemo, da, k popolnemu videzu obujete čevlje, ki so v prvi vrsti udobni. Nove čevlje obujte in hodite v njih vsaj kak dan pred načrtovanim slavjem. Čevlje, ki jih nameravate obuti za praznovanje na prostem, ustrezno zaščitite in impregnirajte s sredstvom za nego obutve. Če boste ubule visoke petke, je vredno premisliti tudi o nadomestni, udobnejši obutvi.

Za praznovanje na prostem predlagamo tople, debelo podložene škornje z ravno prav debelim podplatom, da so stopala na varni razdalji od mrzlih tal:

Za drznejše in ekstravagantnejše outfite predlagamo tople škornje čez koleno. Škornji so podloženi s tanko tekstilno peno, 10 cm pete pa vam zagotavlja, da kljub veličastnemu ognjemetu ne boste ostale neopažene:

Kaj obuti za novoletno zabavo?

Za tiste, ki se boste letos pridružili trendu praznovanja na smučiščih ali v gorskih kočah, predlagamo debelo podložene, nepremočljive škornje, ki tudi v zelo hladnih dneh ne poznajo kompromisov in ohranjajo stopala udobno topla.

Kaj obuti za novoletno zabavo?

Praznovanje v zaprtem prostoru dopušča več svobode pri izbiri obutve. Za ljubiteljice visokih petk je v spletni trgovini  www.obutamacka.si pisana paleta prazničnih odtenkov. Za brezčasno klasiko pa nedvomno predlagamo črne elegantne salonarje z visoko peto:

Kaj obuti za novoletno zabavo?

Za modne navdušenke naj izpostavimo letos najbolje prodajani model gležnjarja. Da bo kombiniranje lažje, je tudi ta model v spletni trgovini na voljo v več barvnih odtenkih:

Kaj obuti za novoletno zabavo?

Ne glede na to, kje boste preživele najdaljšo noč v letu, poskrbite za primerno obutev, saj je popravni izpit šele čez leto dni. Se vidimo na spletu!

OBUTA Mačka.si

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Fuxia sandali MS10024G
Fuxia sandali MS10024G
Ocenila: Nataša
Ocena: 
Super


Beige natikači RY-257T
Beige natikači RY-257T
Ocenila: Oriana
Ocena: 
Elegantni in udobni natikači

Zelo udobni natikači

Srebrni sandali s peto V7-Z3758-2T
Srebrni sandali s peto V7-Z3758-2T
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo udobni

Zelo hitra dostava artikla na dom.

Primerjava artiklov

Ni artiklov.