Iskanje

Na vrh

Za božič vas lahko razveselimo z brezplačnimi škornji!

Najuspešnejša specializirana spletna trgovina z žensko obutvijo Obuta Mačka decembra ponovno pripravlja nagradno igro, v kateri za božič podarja brezplačno obutev po lastni izbiri. Obutev si boste z malo sreče lahko izbrale kar same, Obuta Mačka pa vam jo bo brezplačno poslala na vaš naslov!

Ker so pretekle tovrstne akcije naletele na zelo velik odziv, so se v podjetju odločili, da letos nagradijo kar tri ljubiteljic modne obutve. “Z obdarovanjem bi se še posebno radi zahvalili vsem, ki so nas letos izbrali za najboljšo spletno trgovino z obutvijo po mnenju kupcev – QUDAL – QUality meDAL,“ so poudarili.

Za sodelovanje v nagradni igri morate zgolj všečkati in deliti njihovo Facebook stran oz. Facebook objavo nagradne igre. Nagradna igra se začne 3. decembra, in traja do 25. decembra, ko bodo na www.obutamacka.si in FB-profilu objavili tudi vseh pet nagrajenk.

Če boste med nagrajenci prav vi, je sicer odvisno od kančka sreče, da pa vam olajšamo morebitno izbiro brezplačne obutve, smo pripravili izbor ekskluzivne modne obutve iz njihove bogate ponudbe:

Gležnjarji v modni sivi barvi. Zadrga za lažje obuvanje in kot pika na i rožice z bleščicami, za pridih ženstvenosti. Udobni čevlji za prehodni ali zimski čas.

P.R.

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Črne gladiatorke YE-701T
Črne gladiatorke YE-701T
Ocenila: Sonja
Ocena: 
Kull

Odlično se nosijo

Bele superge X13-YD156-10T
Bele superge X13-YD156-10T
Ocenila: Veronika
Ocena: 
Zelo lepi

Zgledajo uredi

Srebrni sandali MS10032G
Srebrni sandali MS10032G
Ocenila: Monika
Ocena: 
Zelo zadovoljna!

Hvala za tako lepe sandale.

Primerjava artiklov

Ni artiklov.