Iskanje

Na vrh

Za božič vas lahko razveselimo z brezplačnimi škornji!

Najuspešnejša specializirana spletna trgovina z žensko obutvijo Obuta Mačka decembra ponovno pripravlja nagradno igro, v kateri za božič podarja brezplačno obutev po lastni izbiri. Obutev si boste z malo sreče lahko izbrale kar same, Obuta Mačka pa vam jo bo brezplačno poslala na vaš naslov!

Ker so pretekle tovrstne akcije naletele na zelo velik odziv, so se v podjetju odločili, da letos nagradijo kar tri ljubiteljic modne obutve. “Z obdarovanjem bi se še posebno radi zahvalili vsem, ki so nas letos izbrali za najboljšo spletno trgovino z obutvijo po mnenju kupcev – QUDAL – QUality meDAL,“ so poudarili.

Za sodelovanje v nagradni igri morate zgolj všečkati in deliti njihovo Facebook stran oz. Facebook objavo nagradne igre. Nagradna igra se začne 3. decembra, in traja do 25. decembra, ko bodo na www.obutamacka.si in FB-profilu objavili tudi vseh pet nagrajenk.

Če boste med nagrajenci prav vi, je sicer odvisno od kančka sreče, da pa vam olajšamo morebitno izbiro brezplačne obutve, smo pripravili izbor ekskluzivne modne obutve iz njihove bogate ponudbe:

Gležnjarji v modni sivi barvi. Zadrga za lažje obuvanje in kot pika na i rožice z bleščicami, za pridih ženstvenosti. Udobni čevlji za prehodni ali zimski čas.

P.R.

 

Dodaj odgovor
Mnenja kupcev
Bele superge AD-303S
Bele superge AD-303S
Ocenila: Nataša
Ocena: 
Odlično

Hitra dostava, velika izbira, možen dodaten popust

Rdečo-črne superge GF101-11G
Rdečo-črne superge GF101-11G
Ocenila: Taja
Ocena: 
Ok

Ok

Črni nizki škornji s skrito peto QS3526G
Črni nizki škornji s skrito peto QS3526G
Ocenila: Daliborka vitorac
Ocena: 
Kako narucit preko vas

Odlicne

Primerjava artiklov

Ni artiklov.